Cotap B.V.

Cotap B.V.

Cotap is een totaalleverancier van harde en zachte vloeren op de Nederlandse markt. Naast het merk Ambiant distribueert Cotap eveneens laminaatvloeren van de merken Tarkett en BerryAlloc. De unieke kracht van 3 merken die elkaar aanvullen.

Ambiant

Ambiant levert met PVC stroken, laminaat, parket en randafwerking een compleet en op alle woonstijlen en woonwensen afgestemde collectie vloeren en vloersystemen. De collecties zijn volledig afgestemd op de wensen van de klant dankzij een herkenbaar eigentijds concept. Ambiant betekent een vloer voor elke woonstijl waarbij de klant kan kiezen op basis van value for money. En waarbij de kernwaarden betrouwbaarheid en eerlijkheid uitmonden in een 'beste koop' voor de klant.

De unieke collectie PVC stroken komt van Europese bodem en voldoet aan alle Europese voorschriften, ISO 14001, en aan de Reach voorschriften: optimale vormvastheid, natuurlijke V-groef en unieke dessins.

BerryAlloc

Laminaat met XL plezier

De extra lange en extra brede laminaatplanken typeren BerryAlloc. Daarom is het ontwikkelen van kwalitatief zeer hoogstaande en duurzame producten bij BerryAlloc tot norm verheven. Een norm die de natuurlijke uitstraling van elke ruimte extra ten goede komt.

XL Laminaat
BerryAlloc Laminaat is puur esthetisch, slijtvast, hygiënisch, snel geplaatst, gemakkelijk te onderhouden en duurzaam. XL Laminaat heeft de natuurlijke uitstraling van echt hout en is oersterk. Met 48 kwaliteiten heeft BerryAlloc de perfecte collectie laminaatvloeren met natuurlijke designs in Nederland. Puur een kwestie van zorg, aandacht, innovatie en luisteren naar wensen en eisen van klanten. Die dynamiek en betrokkenheid met klant en product monden uit in betrouwbare laminaatvloeren en bijpassende plinten. Laminaat van BerryAlloc is een XL beleving.

Tarkett

Designmerk onder de laminaatvloeren

Het designlaminaat van Tarkett overtuigt door de voortdurende productnoviteiten, de moderne designs en de milieuvriendelijke aanpak. Tarkett is het designmerk onder de laminaatvloeren. Het design van elk laminaatdeel is speciaal door de bijzondere decors, de eindeloos doorlopende patronen en de nerftekening.