Dennebos

Dennebos

Dennebos Flooring werd in 1991 als zagerij opgericht in het Nederlandse Raalte. Al snel na de oprichting zijn we begonnen met de productie van onze unieke vloeren.

Natuurlijk kent de houtbewerking een lange traditie in Nederland, maar sterker nog: hout zit bij ons in het bloed, in de genen en in de naam, dankzij onze oprichter en eigenaar Jos Dennebos. Het kan dan ook niet anders dan dat hout in ons hart zit.

Dennebos - Hout in de naam. En in het hart

Ons huis in Raalte, in de wereld thuis.

Raalte, Chigaco, Hongkong? Onze vloeren zijn vanzelfsprekend uitermate geschikt voor vele toepassingen. Onze vloeren vindt u wereld­wijd in vele huizen en in publieke en commerciële ruimtes, zoals hotels, kantoren en winkels. Laat u inspireren door de getoonde projekten en ervaar de unieke uitstraling van onze producten in de diverse toepassingen.

Het Dennebos, meerlaags vloerdeel

Door de bijzondere opbouw van Dennebos vloerdelen met een 12 mm stabiliserende onderplaat van multiplex als dragermateriaal en een massieve hardhouten top­laag van 5,5 mm overtreffen onze vloerdelen, ook de zeer brede delen, massieve vloerdelen. Ook wanneer het gaat om de geschiktheid voor installatie op vloerverwarming Daarnaast is er minder neiging tot ongewenste schoteling en kiervorming.

Goede Basis

Individueel & authentiek
Houten vloeren zijn er te kust en te keur, maar houten vloeren die optimaal aan­sluiten bij uw eigen gevoel van stijl en sfeer vindt u alleen bij Dennebos Flooring. Onze jarenlange ervaring met zelfontwikkelde veredelingstechnieken heeft geleid tot onze unieke vloe­ren. Bij Dennebos Flooring krijgt u alleen het origineel en nooit geen kopie.

Natuurlijk & duurzaam 
Hout, één van de oudste natuurlijke bouwmateria­len, is de basis van iedere Dennebos vloer. Duurzaamheid en verantwoord omgaan met een product van moeder natuur, is voor ons vanzelfsprekend. Met eigen FSC-gecertificeerde bosconcessies en daarnaast aanvoer uit PEFC- en FSC-gecertificeerde bossen zorgen wij ervoor dat onze bossen zich blijven ontwikkelen, hierdoor blijven onze bossen bestaan voor volgende generaties.

Persoonlijk & krachtig
Een deel van uw leven speelt zich af op de vloer, onze vloeren kunnen uw leven verdragen. Ze zijn sterk, duurzaam en zeer bestendig. Sterke toplagen en de solide constructie garanderen een lange levensduur, veelal langer dan ons lief is.

Tijdloos & mooi
Door onder andere zonlicht en doordat het leven zich afspeelt op uw vloer krijgen onze vloeren met de jaren een mooiere en persoonlijker uitstraling, een vloer met uw eigen unieke identiteit. 

Hygiënisch & onderhoudsarm
Er zijn nauwelijks vloeren die zo gemakkelijk te onderhouden zijn als de vloeren van Dennebos Flooring. De unieke bewerking van de toplagen maken onze vloeren vrijwel ongevoelig voor invloeden van buitenaf. Het onderhoud is kinderspel. Bovendien zijn onze vloeren zeer geschikt voor mensen met allergie.