Designflooring

Designflooring

Designflooring is Europa’s toonaangevende leverancier van vinylvloeren en een van de populairste en meest gerespecteerde bedrijven voor vloerbedekkingen ter wereld, die 40 jaar geleden in het Verenigd Koningrijk opgericht werd.

Zoals in de beginjaren van ons bestaan, trachten we ook nu nog steeds onze passie voor natuurlijke, innovatieve, luxevloeren aan onze klanten door te geven via een vloer die zowel de schoonheid als de veelzijdigheid van luxueus vinyl weerspiegelt.

Onze vloeren:

Al onze producten zijn door de schoonheid van natuurlijke materialen geinspireerd. Net zoals wij door de natuur geispireerd zijn, willen wij onze klanten ook met de mooiste vloer ideen inspireren. Met onze veelzijdige aanbod omvat een breed spectrum aan kleuren, formaten, en patronen, waardoor u bij ons een unieke vloer kunt vinden die perfect in uw interieur past.

Onze schitterende vloeren zien er uit en voelen aan als natuurproducten, maar zijn toch gemakkelijk te onderhouden. Door middel van bijhorende elementen kunt u iedere vloer op uw eigen smaak afstemmen, voor een heel speciaal en persoonlijk effect.

Waarom Designflooring:

  • Zorgvuldig vervaardigde designs - waarmee onze producten alle eigenschappen van natuurlijke materialen bezitten.
  • Praktische, onderhoudsvrije vloeren – Designflooring’s vloeren zijn comfortabel en praktisch, voelen zachter en warmer aan en zijn gemakkelijk schoon te maken.
  • Duurzaam en slijtvast – wij maken gebruik van de nieuwste technologieen en meest duurzame materialen om onze producte een lange levensduur te geven.
  • Flexibele design-opties – met onze vloeren kunt u uw eigen, unieke uitstraling creëren met behulp van een uitgebreid assortiment designstrips en borders.

design flooring