De merken van Fetim Professional

De merken van Fetim Professional

Solidfloor - Forever yours

Solidfloor is al jarenlang een toonaangevend Europees merk met een uitgebreide collectie hoogwaardige houten vloeren en bijpassende accessoires. Met zijn uitgebreide en eigentijdse gamma aan duurzame houten vloeren biedt Solidfloor interieuroplossingen voor elke smaak, stijl en wens. De collecties van Solidfloor lopen uiteen van klassiek tot modern. Houten vloeren van Solidfloor kenmerken zich door een duurzame kwaliteit. Niet voor niets geeft Solidfloor 25 jaar garantie op zijn producten.

Calista - The floor that suits you

Calista is een uitgebreide houten vloeren collectie, met 40 items is er voor elk wat wils. De eiken vloeren hebben eigentijdse kleuren die naadloos aansluiten bij de hedendaagse woontrends. De Calista collectie kenmerkt zich door een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Niet voor niets zeggen we dan ook; Calista the floor that suits you. De mooie uitgebreide houten vloeren collectie bestaat uit decoren met diverse afmetingen en bewerkingen. Zo is er de combinatie van extra rustiek eiken met kant veroudering. Deze bewerking geeft de vloer sfeer, tezamen met de mooie natuurlijke kleuren zijn deze decoren een lust voor het oog. Daarnaast is een aantal decoren voorzien van een subtiele laklaag, waardoor de vloer zeer elegante en klassieke uitstraling heeft.

Cleanfloor - Laminaat vloeren

De Cleanfloor laminaat decoren zijn zeer eigentijds en passen perfect in de huidige en toekomstige woontrends. Niet alleen vanwege de kleurstellingen, maar ook vanwege de afwerking van het laminaat. Een deel van de collectie heeft een zeer bijzondere combinatie van glans en mat oppervlak wat het product een zeer natuurlijke en authentieke uitstraling geeft. De uni decoren hebben een lichte houtnerfstructuur. Tenslotte hebben de Silvershine eiken items een houtnerf welke synchroon loopt met de print in het decor. Duurzaamheid is van grote waarde voor zowel u als ons, dus is de collectie in zijn geheel PEFC en FSC gecertificeerd!

Flexxfloors - De revolutie in vloeren

Flexxfloors is een revolutionaire vloer van kwalitatief hoogwaardig kunststof. Het flexibele, oersterke materiaal is geschikt voor alle ruimtes in je huis, zelfs voor in de badkamer en keuken. Net zoals laminaat bestaat Flexxfloors uit stroken of tegels. En binnen de collectie kan je kiezen uit drie soorten systemen. Deze zijn te verdelen in: Stick (plakken), Click (klikken) en Loose Lay (los leggen).