HCE Houtprodukten B.V.

HCE Houtprodukten B.V.

Wij zijn een producent van massieve parketvloeren en lamelvloeren (systeemvloeren), die verkocht worden door de parketspecialisten van de ParketGroep Nederland.

De grondstoffen, zoals het massieve hout en het multiplex, worden rechtstreeks bij de bron gehaald. Het eikenhout, momenteel de meest gevraagde houtsoort, word geleverd  door een zagerij uit Duitsland, welke FSC en PEFC gecertificeerd is. Het multiplex komt rechtstreeks vanuit Rusland.
Het grote voordeel van het direct bij de bron inkopen, is de prijsstelling. Darnaast kunnen we door de korte lijnen, direct alle wensen omtrent de kwaliteit en maatvoering kunt aangeven, waardoor er  veel mogelijkheden zijn in kleur en uitvoering.

Verwerking in eigen fabriek

De grondstoffen worden in onze eigen fabriek compleet verwerkt tot vloeren, alles in eigen beheer. Al het hout dat vanaf de zagerij rechtstreeks wordt bezorgd, wordt allereerst “voor-geschaafd”. Bij lamelvloeren wordt vervolgens het hout gesplitst, en verlijmd op multiplex.

Dan worden de delen geprofileerd, dus voorzien van messing en groef, op dikte gebracht en voorzien van een eventuele vellingkant. Na het profileren worden de vloerdelen behandeld. Er zijn talloze mogelijkheden om de vloeren af te werken, zoals borstelen, het verouderen,het roken van, en het oliën van de delen. Hierdoor is er meer dan voldoende keuze in de uitstraling en kleurstelling van de vloeren.

Breedte tot 280 millimeter!

Zowel de massieve vloeren, als de lamelvloeren, worden tevens in allerlei varianten geleverd:  diktes variëren van 11 tot 18 mm, en de breedtes van 180 mm tot ca. 280 mm!!! Deze vloeren zijn van het merk Alfa – Parket (vast en zeker).

Elke vloer wordt speciaal op bestelling geproduceerd, dus elke vloer is uniek!! En de kwaliteit is gegarandeerd.

Meer weten? Laat u informeren bij de parketspecialist van ParketGroep Nederland in de buurt.