Heditex B.V.

Heditex B.V.

 

Heditex B.V. is van alle markten thuis. Sinds 1976 leveren wij een compleet productenpakket voor de woning- en projectinrichting, gordijnateliers, zonweringsbedrijven en parkethandel. Met zo’n 10.000 producten, een klantvriendelijke website en 6 vertegenwoordigers verdeeld in het land bedienen wij onze klanten met service, topkwaliteit en persoonlijk contact! Dat is wat u als relatie, bij Heditex B.V. kunt verwachten.

De slogan ‘Met Heditex mooier wonen’ ontleend zich aan het feit dat wij een totaalplaatje aanbieden. Een parketteur kunnen wij voorzien van alleen de beste kwaliteitsproducten. Deze prettige producten resulteren iedere keer weer tot een uniek en verbluffend eindproduct.

Waarom kiest u voor Heditex B.V.?
Momenteel is Heditex één van de belangrijkste verdelers van Meister vloeren voor Nederland geworden. Meister biedt u verschillende collecties van de designvloer, laminaat, Lindura houten vloer, linoleum, Naduravloer en kurk tot aan parket. Voor ieder wat wils!

Naast Meister heeft Heditex exclusieve verkoop van Bodiax vloeren, prachtige PVC - en laminaat vloeren voor zowel projectmatig- als woongebruik. Dat geldt ook voor HR Design, wat al jarenlang een succesvol eigen zonweringsmerk is met beschermende en sfeervolle raamdecoratie. Heditex staat voor u klaar als het gaat om kleine en grote projecten. DCS rails & roede is ook een eigen merk van Heditex met geruisloze gordijnrailsystemen. Zo noemen we maar slechts een klein gedeelte van ons grote assortiment producten. Voor een compleet overzicht kunt u een kijkje nemen op onze website.

Kortom, Heditex B.V. biedt u vele gemakken en extra’s voor een fijne samenwerking, verkoop en goede eindresultaten.