Origineel Chapel Parket®

Origineel Chapel Parket®

De natuur is met haar prachtige kleuren en levendige materialen een inspiratiebron voor het interieur. Elk seizoen ontstaan er wel nieuwe verhalen die woonruimtes tot leven brengen.

De planken van Origineel Chapel Parket® hebben een superieure kwaliteit en een uitzonderlijke uitstraling. Elke ruimte krijgt een nieuwe dimensie dankzij het pure en exclusieve karakter van de houten vloer.

Topkwaliteit uit Nederland

Een vloer van Origineel Chapel Parket® is een vloer voor het leven. Bijzonder stijlvol, met een flinke dosis charme en een zeldzaam warm karakter. Geschikt voor elke type interieur, eigentijds of klassiek. De vloeren van Origineel Chapel Parket® worden exclusief, per individuele bestelling, in Nederland gemaakt en met de hand bewerkt. Dat is de topkwaliteit waarop u kunt rekenen. De vloeren zijn grondig afgewerkt en geprepareerd met een speciale beschermlaag, waardoor ze slijtvast zijn en bovendien makkelijk te onderhouden.

Uitgebreide collectie

Van modern en trendy tot klassiek of sfeervol: Origineel Chapel Parket® laat een interieur tot zijn recht komen. Origineel Chapel Parket® kenmerkt zich door een veelzijdig en uitgebreid assortiment, met keuzes uit tientallen verschillende parketvloeren. Variërend van (eigen ontworpen) patroonvloeren, zoals visgraat en hongaarse punt, planken met lengtes tot wel 5 meter, breedtes variërend van 7 tot 38 cm, met of zonder verouderde uitstraling, tot zeer uiteenlopende kleurnuances. Uw kunt een houten vloer van Origineel Chapel Parket® geheel naar uw eigen wens samenstellen. Door onze uitgebreide mogelijkheden hebben we voor iedereen de perfecte parketvloer. Met Origineel Chapel Parket geeft u uw interieur extra dimensie. De unieke handgemaakte vloeren accentueren het karakter van uw woonruimte.

The exclusive and sustainable wooden floor that lasts a lifetime

100% duurzaam: gemaakt met respect voor moeder natuur

Hout is een prachtig natuurlijk product, logisch dat we daar zuinig en respectvol mee omgaan. Origineel Chapel Parket® is gemaakt van hout uit verantwoord beheerde bossen. Bovendien is ons productieproces ook 100% duurzaam. In onze bio-energie centrale worden houtresten die vrij komen tijdens de houtbewerking verwerkt tot 100% groene stroom en warmte zodat niets verspild wordt. Dit zorgt voor een volledige dekking van de warmte- en elektriciteitsvraag. Met de overige energie worden ruim 3000 huishoudens van Groene Stroom voorzien. Met trots spreken we dan ook van een groene productie van Origineel Chapel Parket® in Nederland.