Koninklijke Peitsman B.V. - Groothandel voor de parketteur en woninginrichting

Koninklijke Peitsman B.V. - Groothandel voor de parketteur en woninginrichting

Koninklijke Peitsman B.V. is opgericht in 1885 door de heer G.J. Peitsman. Sinds de oprichting is Peitsman zich steeds meer gaan specialiseren als groothandel voor de woning- en projectinrichting.

Wij zijn echter meer dan een groothandel.

Wij onderscheiden ons van andere groothandels, doordat we onze klanten bedienen vanuit maar liefst 11 vestigingen, verspreid door het land. De verkoopmedewerkers worden allemaal getraind op de kenmerken van onze producten. Deze informatie geven ze graag door aan hun klant. Hierdoor kan deze altijd rekenen op goed technisch advies voor een bepaalde klus en kennis maken met nieuwe producten. Door ons speciale logistieke en voorraad systeem zijn wij in staat om dagelijks 7.000 relaties te bedienen met circa 10.000 verschillende producten. 

Goede producten en betrouwbare, snelle leveringen zijn bij ons speerpunten. Hier worden dan ook onze leveranciers en samenwerkingspartners op geselecteerd. Wij zijn er trots op dat ons uitgebreide assortiment, persoonlijk en gedegen commercieel advies en uitgebalanceerde logistieke service, ervoor zorgen dat de klant optimaal bediend kan worden. Al onze producten worden uitsluitend geleverd via de vakhandel.

 

 

Ruim 10.000 artikelen

Wij zijn gespecialiseerd in alle producten die de parketteur, woninginrichter of projectinrichter nodig heeft voor zijn werk. Denk hierbij aan harde vloerbedekking, gordijnrails, lijmen en egaliseermiddelen, gereedschappen, fournituren, onderhoudsartikelen en entreematten. De afgelopen jaren is vooral ons assortiment met harde vloerbedekking sterk uitgebreid met merken als Quick-Step, Beautifloor en mFLOR. Hiermee hebben wij laminaatvloeren, pvc-vloeren en parketvloeren voor elke smaak en elke benodigde toepassing. U kunt de brochures van deze producten downloaden via de website van Peitsman of ophalen bij een van de winkels van ParketGroep Nederland.

 

Koninklijke Peitsman B.V.