NPG Hout

NPG Hout

Wij zijn NPG hout, groothandel op het gebied van houten vloeren, pvc, laminaat en alles wat daar mee te maken heeft. Wij werken samen met bekende leveranciers om u van de juiste producten voor een mooie prijs te voorzien.

Houten vloeren

Duoplank of Lamelparket, beiden zijn het samengestelde vloeren. De toplaag bestaat uit een massief hout en deze toplaag is verlijmd op multiplex. Het Multiplex heeft als voordeel dat het beter tegen vocht kan. Daardoor is de vloer stabieler en zal minder reageren op de luchtvochtigheid in de ruimte. Deze vloeren kunnen zowel zwevend als vast verlijmd worden en zijn uitermate geschikt voor plaatsing in combinatie met vloerverwarming. De toplaag van een duoplank is ca. 6 mm en de toplaag van een lamelparket is ca. 3 a 4 mm. Deze toplaag is gemaakt van hardhout en daardoor ziet uw gelegde vloer er net zo uit als een plankenvloer. U kunt nog steeds uw eigen houtsoort kiezen en heeft daarbij keuze uit enorm veel houtsoorten. Nagenoeg alle houtsoorten zijn op deze manier te maken. De dikte van de totale plank en de hardheid van de toplaag zijn wel belangrijk voor de levensduur van uw houten vloer.

PVC vloeren worden ook wel Vinyl vloeren genoemd. Het zijn vloeren waarop je prettig loopt. Dankzij de hoge slijtvastheid, zullen ze nog vele jaren hun prachtige uiterlijk behouden. Kortom: met een vinylvloer krijgt u de zachtheid en het luxe gevoel zonder dat u inlevert op kwaliteit of onderhoudsgemak.

Laminaat is met zijn moderne designs en uitvoeringen een van de meest gebruikte vloeren in Nederland. Laminaat is geschikt om in de meest uiteenlopende ruimtes te leggen. Het materiaal is populair omdat het betaalbaar is en eenvoudig schoon te maken.

Plinten

Een plint heeft naast een decoratief effect een functionele werking: als stootlijst voorkomt het beschadigingen aan de muur. Tevens dekt het de zwelnaad tussen vloer en muur af. Ons assortiment massieve plinten bestaat uit hoge plinten en afdeklijsten in vele uitvoeringen. Sfeerplinten zijn MDF staande plinten in diverse afmetingen en stijlen. Voor iedere sfeer een plint. Modern, landelijk, klassiek, exclusief en sfeervol.

Lijmen

Vast of verlijmd leggen is het volledig verlijmen van een houten vloer op een ondervloer. Voor deze lijmen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden lijmen aan van Tover, een internationaal, kwalitatief zeer goed bedrijf. Deze lijmen zijn speciaal bedoeld voor het verlijmen van houten vloeren.