Parketfabriek Lieverdink

Parketfabriek Lieverdink

Leverancier van Traditioneel Ambachtelijk Parket

Parketfabriek Lieverdink, leverancier van Traditioneel Ambachtelijk Parket houdt al sinds jaren van hout. Het familiebedrijf produceert hoogwaardige parketvloeren. Lieverdink werd inmiddels door meerdere generaties geleid en werkt nog volgens de regels van het oude ambacht. Alle mogelijke profielen worden uit massief hout geschaafd en vervolgens bewerkt, opdat de uiteindelijke parketvloeren een leven lang meegaan. Kwaliteit is voor Lieverdink dan ook een eerste vereiste.

Alleen de beste houtsoorten

De inkoop van ruw hout geschiedt op een zorgvuldige manier, waardoor we alleen de beste houtsoorten in ons magazijn bewaren. De ingangscontrole speelt een belangrijke rol, waarbij een eerste selectie het koren van het kaf scheidt. Tijdens het productieproces wordt het parket nog eens zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd, zodat het parket maatvast is en aan de hoogste Europese eisen voldoet.

Optimaal flexibel

Voor Parketfabriek Lieverdink is kwaliteit een begrip. Daarnaast stelt het bedrijf alles in het werk om optimaal flexibel te blijven. Hierdoor kan Lieverdink een uitstekende service aan haar klanten bieden en altijd stipt op tijd leveren. Om deze geboden flexibiliteit te waarborgen, investeert het bedrijf continu in een zeer modern machinepark en blijft het innoveren.

Parketfabriek Lieverdink traint hun mensen: kennis van technische mogelijkheden en onmogelijkheden is het hand-gereedschap dat iedere medewerker bij zich heeft.

De leden van de Parketgroep Nederland weten inmiddels uit ervaring dat de naam Lieverdink een synoniem is voor de absolute top in traditioneel houten parketvloeren. Bij de productie worden internationale normen gehanteerd, zodat levering van een perfect halffabrikaat gegarandeerd kan worden. Een bijzondere visie op kwaliteit ligt daaraan ten grondslag, met een zero tolerance beleid op het gebied van concessies.

Hofleverancier van de ParketGroep

Parketfabriek Lieverdink is daarom ook hofleverancier van de Parketgroep Nederland en levert verder alleen topproducten aan de vakhandel. Hiermee komen de kwaliteiten van deze bijzondere parketvloeren ook echt volledig tot hun recht. Het gevolg is een perfecte vloer, die met relatief weinig onderhoud meer wooncomfort betekent. In meer dan 40 houtsoorten worden prachtige stroken, visgraatmotieven en patroonvloeren vervaardigd en geleverd. Naast de traditionele parketvloeren levert de puur Achterhoekse onderneming ook meerdere collecties verouderdevloeren en Q2 tweelaags parket; een uniek product voor vloerverwarming.