Vesting - moves your heart

Vesting - moves your heart

Wasziederij De Vesting ontwikkelt en produceert al 60 jaar kwalitatief hoogwaardige houtbehandelingsproducten als wassen, oliën, beitsen, lakken, outdoor- en onderhoudsproducten voor verschillende markten zoals de vloeren- en meubelindustrie en de restauratie- en decorbranche. Flexibiliteit, advies, kleuren op maat en nieuwe technieken zijn speerpunten van het bedrijf.

Kwaliteit

Door gebruik te maken van een combinatie van duurzame en hoogwaardige grondstoffen worden er mooie eindproducten gemaakt, met constante kwaliteit. Ze zijn makkelijk verwerkbaar en geven een ongekend resultaat. Tijdens de ontwikkeling worden onze producten uitvoerig getest. Eerst in eigen laboratorium en daarna veelal op praktijkniveau door de verwerker. Eigenschappen als droging, hardheid, slijtvastheid, watervastheid, kleur en esthetisch resultaat worden nauwkeurig beoordeeld en geoptimaliseerd.

"Vesting - moves your heart"

Onderscheidend

Wij houden ons continu bezig met het aanpassen van onze productie aan de verschillende veranderende markten en het inspelen op trends door onderscheidende productlijnen. Wij hebben onder andere de Nazir-collectie (kleuroliën met goud-, zilver- en parelmoeruitstraling) maar ook vernieuwbare, natuurgebaseerde, nagenoeg oplosmiddelvrije natuurlijke oliemodificaties. Doordat wij gebruik maken van onder andere speciale kleurstoffen, om bijvoorbeeld een watergedragen beits te maken, behalen we een meer bijzonder effect op houten ondergronden. Dit in combinatie met een wasolie in kleurafwerking maakt het creatieve palet van mogelijkheden enorm!

Voordelen

- Custom made colors
- Zeer hoogwaardige kwaliteit
- Flexibiliteit
- Eigen productie in Nederland
- Uitstekende prijs / kwaliteitverhouding
- 60 jaar specialist

Vesting Onderhoudspakket Vesting wassen, oliën, lakken, beitsen, outdoor- en onderhoudsproducten
Vesting Onderhoudspakket                                     Wassen, oliën, lakken, beitsen, outdoor, onderhoud