Tussenvloeren

Onze producten

Onze winkels:

Al onze winkels »

Tussenvloeren

Tussenvloeren of ondervloeren zorgen dat uw vloer langer mooi blijft. Ze hebben een belangrijke functie ook al ziet u ze niet.

Welke tussenvloer u nodig heeft hangt af van uw woonsituatie. In een oud huis kan extra warmteisolerende werking een pre zijn. Bij vloerverwarming zijn er juist weer extra wensen om de warmte goed te geleiden. En woont u bijvoorbeeld in een appartement dan is er grote kans dat er eisen worden gesteld aan de geluidsreducerende werking van deze tussenvloer. De tussenvloeren zorgen niet alleen voor demping van omgevingsgeluid, zij hebben ook een zeer goede akoestische werking. Bij toepassingen in flats of appartementen zorgen de ondervloeren ervoor dat uw buren geen last van uw geloop hebben. Een speciaal geteste tussenvloer met rapport is dan noodzakelijk.

De meeste tussenvloeren kunnen wel een kleine ongelijkheid in de droge, vlakke ondervloer opvangen, maar is er wat meer ongelijkheid dan kan het nodig zijn om uw ondervloer eerst te egaliseren. 

Dat doen de parketspecialisten van ParketGroep Nederland natuurlijk graag voor u.

Tussenvloeren zijn verkrijgbaar op rol, als plaat, met vochtfolie of zonder, met geluidsreducerende werking, met egaliserende werking et cetera. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij hebben veel kennis over (tussen) vloeren en delen graag deze kennis met u. Kom gerust langs in een van onze winkels voor advies.