Renovatie, opknappen en (verzekerde) schade

Over ParketGroep

Onze winkels:

Al onze winkels »

Renovatie, opknappen en (verzekerde) schade

Houten vloeren zijn aan slijtage onderhevig. Goed en regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw vloer. Toch kan het gebeuren dat u na jarenlang intensief gebruik behoefte heeft aan een grondige opknapbeurt van uw vloer. Wij verzorgen die graag voor u. 

Schuren, oliën of lakken

Uw vloer kan na beschadiging vaak heel goed gerepareerd en/of geschuurd worden. Dan hoeft er geen nieuwe parketvloer te worden gelegd.

Na het schuren wordt uw vloer keurig afgewerkt met olie, hardwaxolie of lak. U kiest welke afwerking u het mooist vindt.

De ParketGroep-olie is een natuurlijke olie die te mengen is met diverse kleurpigmenten. U bepaalt aan de hand van kleurstalen welke kleur u wilt hebben. Onze vloerspecialist brengt deze kleur vervolgens op uw vloer aan.

Uw parketvloer krijgt weer dezelfde mooie uitstraling als toen die net gelegd was. En u bent een stuk voordeliger uit dan wanneer u een nieuwe vloer laat leggen.

Parketrenovatie en -reparatie

Heeft u een muurtje verwijderd? Heeft u een aanbouw of serre gemaakt? Of heeft u waterschade gehad? Wij maken van uw vloer weer één keurig geheel.

Onze vakmensen renoveren en repareren tientallen parketvloeren per jaar. De vloeren zien er daarna weer als nieuw uit. Indien nodig plaatsen we gelijk nieuwe plinten om tot een keurig afgewerkte vloer te komen. Wij komen persoonlijk bij u thuis om de vloer te bekijken en om te bespreken wat er mogelijk is en wanneer u een en ander uitgevoerd wilt hebben.

Uw oude vloer wordt weer als nieuw!

Onze adviseurs kunnen beoordelen of het de moeite waard is om uw vloer te renoveren of repareren.

Verzekerde schade

Heeft u schade aan uw vloer en valt die onder uw inboedel- of WA-verzekering? Kom dan bij ParketGroep Nederland om uw beschadigde vloer te laten herstellen. Wij hebben contacten bij diverse verzekeringsmaatschappijen en maken uw beschadigde vloer als nieuw. Snel en vakkundig, zonder gedoe.