Issa Vloeren Alkmaar

Bij ons is geen uitdaging te groot.

Issa Vloeren Alkmaar 072 - 540 45 90 Verstuur e-mail Bezoek website Kijk bij ons binnen

Issa Vloeren Alkmaar

Edisonweg 1C
1821BN ALKMAAR

072 - 540 45 90
info@issavloeren.nl
http://www.issavloeren.nl

Openingstijden

ma. t/m vr. 11.00 - 17.00 uur
za. 10.00- 16.00 uur

Direct contact

Neem direct contact op met Issa Vloeren Alkmaar.

Verstuur »
* verplichte velden

Issa Vloeren Alkmaar

Issa Vloeren is een jong en dynamisch vloerenbedrijf, gevestigd in Alkmaar. Het bedrijf bestaat uit een klein team van vakmensen onder leiding van Fady Issa. Fady Issa is een jonge, ambitieuze ondernemer bij wie service erg belangrijk is.

Fady is 15 jaar geleden begonnen als freelancer en heeft gedurende een aantal jaren zelf vloeren gelegd. Toen zich 5 jaar geleden de mogelijkheid zich aandeed om een eigen winkel te openen heeft Fady die kans gepakt. Deze winkel was gevestigd in een oude kaasfabriek in Zuidermeer. De groei zat er goed in en na 2 jaar is Issa Vloeren verhuist naar een nieuwe winkel in Alkmaar. "We zitten hier nu 3 jaar en groeien nog elke dag" aldus Fady.

Team Issa

Zijn team bestaat uit vaste leggers en freelancers met passie voor parket die minimaal 10 jaar in het vak zitten. Zelf is hij dagelijks aanwezig in de showroom en regelmatig is hij aanwezig op de werkvloer waar hij nog steeds met alle liefde het vak uitoefent. In zijn showroom in Alkmaar van 400m2  kan Fady de klant een goed beeld geven van nagenoeg de gehele collectie aan PVC, parket- en laminaatvloeren van gerenommeerde merken.

Stoere houten vloeren

Zijn werk bestaat voor een groot gedeelte uit het leggen en leveren van stoere houten vloeren, zoals bijvoorbeeld verouderde visgraat vloeren. Hiervoor maken zij zelf de kleuren voor de klant. Er komen elke dag leuke nieuwe projecten binnen, aanvragen voor vloeren in winkels en woonhuizen, maar ook een oude vloer vervangen in een oude molen of boerderij.

PVC vloeren steeds meer in trek

Issa Vloeren ziet steeds meer de verschuiving van hout of laminaat naar PVC vloeren. Dit is makkelijk te verklaren: PVC vloeren zijn duurzaam en zeer gemakkelijk te onderhouden. Ook in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling is dit het aangewezen product. PVC is tegenwoordig niet van een echte houten vloer te onderscheiden. Door de variatie in designs, van stoere planken tot strakke tegel, past een PVC vloer in een klassieke woonomgeving maar ook een modern interieur

Online

Issa Vloeren is op verschillende manieren actief op internet. Zo is op www.issavloeren.nl de gehele collectie te vinden. Sinds kort is ook www.onlinepvcshop.nl geopend waar alles op het gebied van PVC vloeren online besteld kan worden. Daarnaast heeft Issa Vloeren regelmatig leuke acties en is zijn werk te zien via Facebook