Vloerenstudio Amstelveen

Sta op ’n echte vloer

Vloerenstudio Amstelveen 020 - 441 03 40 Verstuur e-mail Bezoek website Kijk bij ons binnen

Vloerenstudio Amstelveen

Dorpsstraat 47
1182 JB Amstelveen

020 - 441 03 40
info@vloerenstudio-amstelveen.nl
https://www.vloerenstudio-amstelveen.nl/

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 10.00 – 16.00 uur
Koopavond op afspraak
Maandag gesloten

Direct contact

Neem direct contact op met Vloerenstudio Amstelveen.

Verstuur »
* verplichte velden

Vloerenstudio Amstelveen

Onze showroom is sinds april 1993 gevestigd aan de Dorpsstraat in Amstelveen (’t Oude Dorp). Als zelfstandige ondernemer bieden wij de consument maximaal maatwerk en zorgen wij voor het perfecte eindresultaat.

Vloeren showroom

Onze showroom is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Midden in de gezellige Dorpsstraat bieden wij een overzichtelijke collectie in een sfeervolle omgeving. De bezoeker kan diverse voorbeelden van vloeren zien en wij kunnen uiteraard het beste advies geven voor uw eigen woonvraag. En uiteraard nemen wij de tijd en staat de koffie altijd klaar.

Eigen woonwens

Wij zijn in staat om volledig maatwerk en vakwerk te leveren. De vloer kan geheel naar uw wens gemaakt worden als het gaat om type materiaal, kleur, afmeting of uitstraling. Geen uitdaging is voor ons te groot, wij zorgen altijd voor de beste oplossing.

Vloerenstudio Amstelveen is gespecialiseerd in verschillende type vloeren. U kunt bij ons terecht voor o.a. ambachtelijk parket, verouderde vloeren, lamelparket, multi-planken, maar ook voor kurkvloeren, laminaat, pvc-vloeren en traprenovatie.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in schadeherstel, restauratie en reparatie van houten vloeren. Ook voor het renoveren van uw vloer staan onze vakmensen klaar om dit uit te voeren. Wij werken met veel vakmanschap voor zowel consumenten, bedrijven als verzekeraars.

Thuis

Wij willen graag een eerlijk advies geven. Daarom komen we altijd bij u thuis om de situatie te bekijken en te beoordelen. Daarna kunnen wij de mogelijkheden met u bespreken en het beste advies geven.

Wij denken natuurlijk altijd met de klant mee om samen tot de beste oplossing van uw vloerwensen te komen. En uiteraard zorgen onze vakmensen ervoor dat deze dan ook perfect gerealiseerd worden.

Kom langs om deze vloerwensen te bespreken en ervaar het zelf.

Vloerenstudio Amstelveen

Gino & Willeke Verweij