Houten Vloeren Paleis Amsterdam

Wij blijven bezig met dingen die we leuk vinden

Houten Vloeren Paleis Amsterdam 020 - 693 18 49 Verstuur e-mail Bezoek website Kijk bij ons binnen

Houten Vloeren Paleis Amsterdam

Middenweg 512
1097 VD Amsterdam

020 - 693 18 49
info@houtenvloerenpaleis.nl
http://www.houtenvloerenpaleis.nl/

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 10.00 – 16.00 uur
Vrijdagavond op afspraak
Maandag gesloten

Direct contact

Neem direct contact op met Houten Vloeren Paleis Amsterdam.

Verstuur »
* verplichte velden

Houten Vloeren Paleis Amsterdam

Per 1 september 2016 is de parketspeciaalzaak aan de Middenweg in Amsterdam, voorheen Kern Parket (ook lid van de ParketGroep), overgenomen door Houten Vloeren Paleis. Houten Vloeren Paleis Amsterdam is de tweede vestiging van het bedrijf uit Soest.

Familiebedrijf in houten vloeren

Het Houten Vloeren Paleis is een familiebedrijf dat is opgericht in 2000. Sinds 1 maart zijn Jim  en Mike Looysen , de twee oudste zonen eigenaar van Houten Vloeren Paleis. Jim is de vakman en legt zelf visgraat vloeren, houten vloeren , laminaat en PVC vloeren. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het legteam van eigen leggers.  Mike is de verkoper en zorgt dat de houten vloeren , ondervloeren, plinten en andere benodigdheden op tijd bij de klant komen. Hij regelt de planning en adviseert de klanten over de juiste vloer en gaat bij de klant thuis inmeten. verkoop en de showroom.

Patroonvloeren zoals visgraatvloeren , hongaarse punt of stroken is ons specialisme.

Houten Vloeren Paleis heeft al langer de wens om klanten in een grotere regio te bedienen met de unieke collecties, het echte vakmanschap en hun passie om klanten een optimaal wooncomfort te bieden. “Onze belangrijkste toegevoegde waarde zit in het geven van advies en het delen van kennis. We zijn en worden gezien als expert op het gebied van visgraat vloeren en houten vloeren. We stellen ons pro-actief op en lopen voorop in de markt. Daarom zijn wij erg blij dat we ons succes kunnen uitbouwen met een 2e vestiging”.

Vernieuwing

Houten Vloeren Paleis is goed vindbaar op internet en actief op social media. "Tijden veranderen en klanten komen al goed voorgelicht de winkel in. Het gaat vaak om gunnen. Mensen moeten een goed gevoel bij je hebben. De klant bepaalt waar zij de vloer kopen, niet wij."

De klant bepaalt waar zij de vloer kopen, niet wij

Een goed gevoel in de showroom

Toch blijft ook de showroom van de winkel erg belangrijk. De winkel is ook een soort “Meet en Greet”. Gewoon lekker een kopje koffie drinken en even het gesprek aangaan met andere ondernemers. Zo komt de winkel meer tot leven. Vloeren kopen kun je overal. Wij willen ons onderscheiden door het mensen echt naar hun zin te maken. Een goed gevoel geven. En als de klant niet slaagt in Amsterdam dan kan hij in de grotere winkel in Soest nog meer vloeren zien.