Ernst Bijl Vloeren Amsterdam

Sta op kwaliteit, sta op een vloer van Ernst Bijl

Ernst Bijl Vloeren Amsterdam 020 - 617 35 53 Verstuur e-mail Bezoek website Kijk bij ons binnen

Ernst Bijl Vloeren Amsterdam

Weissenbruchstraat 18-22
1058 KM Amsterdam

020 - 617 35 53
ernstbijlvloeren@hotmail.com
http://www.ernstbijlvloeren.com

Openingstijden

maandag gesloten
di t/m vrij : 9.00 - 18.00 uur
za. : 9.00 - 17.00 uur
zondag gesloten

Direct contact

Neem direct contact op met Ernst Bijl Vloeren Amsterdam.

Verstuur »
* verplichte velden

Ernst Bijl Vloeren Amsterdam

Ernst Bijl Vloeren is in 1961 begonnen met verschillende soorten winkels . Zij verkochten vloeren en keukens en maakten dit in de eigen houtzagerij. Naast dit alles was de Bijl-familie ook eigenaar van radio Decibel. De oorspronkelijke eigenaren waren Dick, Ernst en Jan Bijl.

Al 50 jaar in Amsterdam

Doordat Ernst Bijl Vloeren al meer dan 50jaar bestaat is het een begrip in amsterdam. Ernst bijl vloeren wordt tegenwoordig geleid door Lucien Bijl (27 jaar in het vak) en Nick de la chambre (16 jaar in het vak).

Trots op onze klanten

Ernst bijl vloeren werkt veelal voor particulieren maar heeft ook wel hele mooie projecten gedaan zoals: een groot hotel op Curacao, Winkelpanden in het WFC, Diamond Center, Abn Amro bank etc.

Kort geleden hebben wij een mooie massief houten teakvloer bij een oud speler van Ajax mogen leggen. Hier hebben we een maand aan gewerkt met een supermooi resultaat. De klant vond het prachtig en dan voelt het heel goed dat wij dat gedaan hebben. 

Door de jarenlange ervaring geven wij de klanten een zo goed mogelijk gericht advies en advies! Hierdoor weten de klanten ook echt wat ze kopen.

Wij leggen de vloeren zelf waardoor de lijnen met de klant heel kort zijn. Dit willen wij ook graag zo houden.

Radiocommercial is nog steeds bekend

Vroeger  hebben wij veelal geadverteerd op de radio. De slogan was als volgt: Als een pijl naar ernst bijl!

En soms als er klanten binnen komen in onze showroom herinneren zij ons aan deze radiospot, wat erg leuk is om te horen.

Familiebedrijf

Ernst bijl vloeren is als familie bedrijf opgezet en wordt op deze manier ook voortgezet, door de huiselijke warme sfeer die wij proberen te creëren in onze showroom hopen wij de mensen met een goed gevoel de deur uit te laten gaan.