Vloerenhuis Amsterdam

Al ruim 100 jaar zetten wij kwaliteit voorop!

Vloerenhuis Amsterdam 020 - 662 65 21 Verstuur e-mail Bezoek website Kijk bij ons binnen

Vloerenhuis Amsterdam

Parnassusweg 216
1076 AV, Amsterdam

020 - 662 65 21
info@vloerenhuis.nl
http://www.vloerenhuis.nl/

Openingstijden

ma 13.30 – 17.30 uur
Di t/m vr. 10.00 – 17.30 uur
Za 10.00 – 16.00 uur

Direct contact

Neem direct contact op met Vloerenhuis Amsterdam.

Verstuur »
* verplichte velden

Vloerenhuis Amsterdam

Vloerenhuis Amsterdam is dé vloerenspecialist op het gebied van planken- en parketvloeren. Al ruim 100 jaar zetten we kwaliteit voorop.

Vloerenhuis Amsterdam staat vooral bekend om het leggen van ambachtelijke parketvloeren. Maar ook om het renoveren en restaureren hiervan. Dit doet Vloerenhuis met het eigen team van vloerleggers.

Showroom Vloerenhuis

In de recentelijk vernieuwde en ruim opgezette showroom op de Parnassusweg 216 in Amsterdam vindt u een enorme keus in alle denkbare parket- en plankenvloeren, maar ook een breed assortiment PVC-, laminaat- en lederen vloeren. Naast vloeren kunt u hier terecht voor alle werkzaamheden die te maken hebben met een Parketvloer. Denk daarbij aan inloopmatten, trapbekleding, onderhoudsmiddelen en woon accessoires van By-Boo.

Zodra je de showroom binnen loopt proef je het familiebedrijf, hier staat de klant centraal. De adviseurs nemen uitgebreid de tijd voor een persoonlijk advies op maat. Vanaf de eerste oriëntatie tot ver na de oplevering wordt op alle vlakken nét dat stapje extra genomen; Een tevreden klant is hierin het uitgangspunt.