Multi Vloer Assen

"‘Een Multi Vloer natuurlijk!"

Multi Vloer Assen 0592 - 346 049 Verstuur e-mail Bezoek website Kijk bij ons binnen

Multi Vloer Assen

Ketellapperstraat 24 - 26
9403 VR Assen

0592 - 346 049
info@multivloer-assen.nl
http://www.multivloer-assen.nl/

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Vrijdagavond koopavond tot 21.00 uur
Andere tijden op afspraak

Direct contact

Neem direct contact op met Multi Vloer Assen.

Verstuur »
* verplichte velden

Multi Vloer Assen

In 1992 zijn Robert en Marjan Huisman gestart met een parketspeciaalzaak in Groningen.  Na 5 jaar besloten zij om er nog een parketspeciaalzaak bij te openen in Assen. 

Robert en Marjan krijgen vaak mensen die voor advies bij hen langskomen. Dan heeft de klant de vloer niet eens bij hen gekocht, maar voor het onderhoud komen ze dan wel. Deze klanten helpen wij graag.

Onderhoudsmachines

Multi Vloer Assen heeft een aantal machines klaarstaan voor de klanten die zelf hun vloer willen reinigen en onderhouden. Deze machines kunnen de klanten huren en dat werkt perfect. Als de klanten het niet zelf kunnen of willen doen dan komen wij dat voor ze doen en als je dan ziet wat een vuil er van zo’n vloer afkomt, niet normaal. Dat komt toch omdat een machine net even wat krachtiger reinigt.

Robert en Marjan doen samen de verkoop. Marjan staat de klanten veelal te woord in de winkel en Robert gaat langs bij de klanten.  Robert heeft een groot netwerk in Groningen en Assen opgebouwd. Hij werkt graag samen met andere bedrijven. Zo heeft hij een lokale aannemer die prachtige huizen bouwt in het hogere segment.

De schoenenfabriek

Robert verteld trots dat Multi Vloer Assen recent meerdere vloeren heeft mogen leggen in “de schoenenfabriek”. Dit is een heel nieuw concept schoenenwinkel. Zij zijn gevestigd in een heel oude monumentaal pand in Groningen en hier liggen in verschillende ruimtes houten vloeren. Er is een ruimte met een verouderde visgraat vloer, een visgraat vloer strak gelakt, een diagonaal blokpatroon met een hele mooie band en bies en een handgeschraapte planken vloer. Echt voor iedere sfeer moest een andere vloer worden gelegd.