B&W Parket Bergschenhoek

"B & W parket is een echt familiebedrijf met hoogopgeleid eigen personeel"

B&W Parket Bergschenhoek 010 - 433 39 99 Verstuur e-mail Bezoek website Kijk bij ons binnen

B&W Parket Bergschenhoek

Weg en Land 40 A
2661 KR Bergschenhoek

010 - 433 39 99
info@benwparket.nl
http://www.benwparket.nl/

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag 10.00 - 17.30 uur
Andere dagen op afspraak

Direct contact

Neem direct contact op met B&W Parket Bergschenhoek.

Verstuur »
* verplichte velden

B&W Parket Bergschenhoek

Remco Wever is in 1993 zijn Parketwinkel begonnen in de Pannekoekstraat in Rotterdam. Zijn vader doet al sinds de oprichting de boekhouding en dat geeft rust zodat Remco zich met de verkoop van de vloeren bezig kan houden.

De winkel is recent verhuisd naar Bergschenhoek, op steenworp afstand van Rotterdam. De winkel bevind zich op een bedrijventerrein en dat is handig voor klanten die graag voor de deur parkeren om hun vloer uit te zoeken. Marcel van Wingerden runt deze winkel.

Woonmall

Remco wilde altijd al een parketwinkel op een woonmall. En in 2004 kwam er een kans voorbij om in het Alexandrium een winkel te openen. Dit is een mooie locatie waar veel mensen hun totale inrichting komen uitzoeken en daar hoort ook een houten vloer bij. Daar zitten we op een goede locatie, aldus Remco. Martijn Wever, de broer van Remco is mede-eigenaar van deze mooie winkel.

B&W parket sponsort OMHC, een hockeyclub in Nesselande. Nesselande is een nieuwbouwwijk aan de Zevenhuizerplas. Een prachtig gebied waar ook het EK BeachVolleybal wordt gehouden.

Wisseloord studio

Een project waar B&W parket echt goede recensies heeft gekregen is het leggen van een mooie Bamboe vloer in Wisseloord studio’s in Hilversum. In Studio Wisseloord worden door allerlei bekende Nederlanders opnames gemaakt. Anouk neemt haar cd’s ook op in deze studio’s. En pas geleden zijn de opnames van 'De beste singer/songwriter van Nederland' daar geweest.

Online is B&W parket ook actief maar dat laat Remco graag over aan zijn zus. Zij zorgt voor de website. Hier staan de merken die B&W parket voert, de soorten vloeren, openingstijden etc. vermeld.

Ook onderhoud zijn zus de facebook pagina. Kijk voor het laatste nieuws op hun Facebook fanpage.

Verzekeringswerk

Sinds 1 januari 2013 zijn de leden van de ParketGroep gecertificeerde herstelmanagers en heeft iedereen zijn eigen regio . De schades worden via het meldpunt doorgegeven en in Natura hersteld. Alle schades voor Nationale Nederlanden in de regio Rotterdam en Zoetermeer worden door B & W parket hersteld. Dit geldt voor de herstelwerkzaamheden van allerlei soorten vloeren.