Style Parket Den Haag

"Leuke klanten geven energie"

Style Parket Den Haag 070 - 315 58 58 Verstuur e-mail Bezoek website Kijk bij ons binnen

Style Parket Den Haag

Laan van Nieuw Oost Indie 88
2593 BW Den Haag

070 - 315 58 58
info@styleparketdenhaag.nl
http://www.styleparket.nl

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Koopavond op afspraak

Direct contact

Neem direct contact op met Style Parket Den Haag.

Verstuur »
* verplichte velden

Style Parket Den Haag

Frans Kuijpers is altijd al ondernemer geweest en heeft tussendoor 6 jaar bij Bruynzeel parket gewerkt. In 2005 nam hij de bestaande winkel Style Parket over.

De winkel bevindt zich aan de rand van het centrum waardoor de klanten makkelijk kunnen parkeren. Frans is ook bestuurslid van de Parket Groep en lid van de Raad van 5. De Raad van 5 houdt zich bezig met al het verzekeringswerk binnen de Parket Groep.

Leuke klanten geven energie

Frans heeft niet te klagen over zijn klantenkring. In Den Haag staan van oudsher veel herenhuizen en kamer-en-suite woningen met prachtige tapisvloeren. In deze woningen onderhoud Style Parket de vloeren. En natuurlijk worden oude vloeren vervangen door modernere tapisvloeren. Style Parket is daardoor ook een specialist als het gaat over visgraatvloeren.

Eigen legteam

In totaal zijn er 3 gediplomeerde parketteurs in dienst bij Frans en Chris die de vloeren bij de klanten bezorgt. Indien nodig springen Frans en zijn zoon Jeroen ook bij met het legwerk. Dit vind Frans belangrijk omdat je dan ook weet wat er gebeurt op de werkvloer.

Helemaal op hout gericht

Veel parketspeciaalzaken verkopen ook allerlei andere vloeren, maar bij Style Parket draait het voornamelijk om hout.

Webshop

Sinds kort is Style Parket een webshop begonnen: 'de parketfabriek'. Hierin kan de klant makkelijk zijn onderhoudsproducten bestellen. Het onderhoud van de webshop heeft zijn dochter Diana op zich genomen.