Salland Parket Deventer

"Liefde voor het vak, daar draait het om bij Salland Parket"

Salland Parket Deventer 0570 - 625 000 Verstuur e-mail Bezoek website Kijk bij ons binnen

Salland Parket Deventer

Holterweg 4
7418 EB Deventer

0570 - 625 000
info@sallandparket.nl
http://sallandparket.nl/

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur
Andere tijden op afspraak

Direct contact

Neem direct contact op met Salland Parket Deventer.

Verstuur »
* verplichte velden

Salland Parket Deventer

Verliefd op hout, dat zijn wij!

Mark Snoeijing en André Straatman zijn echte vloerspecialisten. Ieder op zijn gebied. Uitgebreide kennis is aanwezig bij het hele team van Salland Parket, dat dagelijks klaar staat voor de klanten.

Het goed adviseren van de klant, en ervoor zorgen dat het gehele proces vlekkeloos verloopt, dat is de drijfveer van Salland Parket. Er is geen mooier compliment denkbaar, dan een klant die na oplevering van de vloer uit eigen beweging komt melden hoe tevreden men is. Kwaliteit, service en vakmanschap staan dan ook hoog in het vaandel.

Niet alleen particulieren

Salland Parket levert niet alleen aan consumenten, maar ook aan bedrijven en publieke instellingen. Elk jaar worden er weer veel nieuwe vloeren gerealiseerd in kantoren, winkels en alle mogelijke andere gebouwen. Naast de kennis en vakmanschap worden er ook concrete afspraken met de opdrachtgevers gemaakt, die ervoor zorgen dat een project op de juiste wijze wordt uitgevoerd.

Uitgebreide showroom

De 2 unieke showrooms in Deventer en Apeldoorn zijn de trots van het bedrijf. Hier worden vloeren zoveel mogelijk op grotere borden getoond, zodat je een duidelijk beeld krijgt hoe deze vloer eruit komt te zien. Naast de uitgebreide collectie houten vloeren, wordt er tegenwoordig ook lamelparket, laminaat, kurk en pvc – vloeren aangeboden. En ook die worden met de grootste zorgvuldigheid door de vakmensen van het bedrijf gelegd.

Voor elke klant die binnenkomt wordt uitgebreid de tijd genomen, om ervoor te zorgen dat het juiste advies wordt gegeven. En natuurlijk bezoeken we de klant ook graag thuis om ervoor te zorgen dat de passende vloer wordt uitgezocht.

Salland Parket is laat graag zien welk werk het aflevert. Daarom laat men zich graag zien op bijvoorbeeld Facebook of via de eigen website. Deze worden regelmatig vernieuwd met het laatste nieuws en gerealiseerd werk.

Betrokkenheid bij het milieu

Salland Parket voelt zich zeer betrokken bij het waarborgen van een gezond milieu en is Vca-gecertificeerd. Daarom voert het bedrijf zo veel mogelijk duurzaam geproduceerde producten die het milieu ontzien. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de veiligheid en het welzijn van de medewerkers, want:

"Onze verkoopadviseurs en de vaklieden die al deze mooie vloeren leggen, dat is het grootste kapitaal van de onderneming"

 

Mark Snoeijing en André Straatman