Bouman Vloerservice Doetinchem BV

"wij houden van hout"

Bouman Vloerservice Doetinchem BV 0314 - 391 622 Verstuur e-mail Bezoek website Kijk bij ons binnen

Bouman Vloerservice Doetinchem BV

Havenstraat 9-01
7005 AG Doetinchem

0314 - 391 622
info@boumanvloerservice.nl
http://www.boumanvloerservice.nl

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur

Direct contact

Neem direct contact op met Bouman Vloerservice Doetinchem BV.

Verstuur »
* verplichte velden

Bouman Vloerservice Doetinchem BV

Bouman Vloerservice BV te Doetinchem is gespecialiseerd in verschillende soorten vloeren. Zo kunt u bij ons terecht voor allerlei soorten houten parket, lamelparketvloeren, pvc-vloeren, laminaat en voor het onderhoud van uw vloer. Naast de mooiste vloeren leggen, kunnen wij ook uw trap renoveren/ bekleden.


Toen en nu….
Bouman vloerservice is in 2000 opgericht door Sandro Bouman in een schuurtje aan huis. Inmiddels is Bouman vloerservice uit gegroeid tot een professioneel vloerenbedrijf en is broer Jaap Bouman bij het bedrijf ingestapt. Bouman vloerservice BV is gevestigd aan de Havenstraat 9-01 in Doetinchem. Daar vind u ook onze uitgebreide showroom met allerlei schitterende vloeren.  Naast onze showroom in Doetinchem hebben wij sinds 2011 ook een showroom in Veenendaal genaamd Excellent vloeren. 

Waarom Bouman vloerservice BV?
Wij van Bouman vloerservice BV staan voor kwaliteit en eerlijk advies. Wij komen daarom altijd bij u over de vloer en beoordelen wat de mogelijkheden zijn. Bouman vloerservice BV is aangesloten bij ParketGroep Nederland en wij zijn CBW-erkend. Naast deze garanties proberen wij altijd met u mee te denken. (Uiteraard ook als er een keer iets niet naar wens is). Wij werken alleen met onze eigen gediplomeerde parketteurs.

Showroom Doetinchem
Een houten vloer brengt sfeer, warmte en emotie in huis en dit laten wij in onze showroom dan ook graag zien. Naast de houten vloeren hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan pvc-vloeren en laminaatvloeren tentoongesteld. Onze showroom is voor u geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10:00u t/m 17:30u en op zaterdag van 10:00u t/m 16:00u. Via onze facebook pagina kunt u onze nieuwtjes volgen.

Wij ontmoeten u graag eens in onze showroom