Alpon Parket Dordrecht

"Het persoonlijke contact met klanten is voor eigenaar Arthur (rechts) en verkoper Jan het belangrijkste"

Alpon Parket Dordrecht 078 - 613 76 77 Verstuur e-mail Bezoek website Kijk bij ons binnen

Alpon Parket Dordrecht

Blekersdijk 114 - 120
3311 LG Dordrecht

078 - 613 76 77
info@alponparket.nl
http://www.alponparket.nl/

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 09.00 - 16.00 uur
Donderdagavond 19.00 - 21.00 uur

Direct contact

Neem direct contact op met Alpon Parket Dordrecht.

Verstuur »
* verplichte velden

Alpon Parket Dordrecht

Eigenaar Arthur Sonnevelt en verkoper Jan van Os hebben de taken goed verdeeld. De eerste woorden die Jan noemt zijn gelijk de woorden waar Alpon Parket voor staat. Kwaliteit, Vakmanschap en Service.

Ook op de vlaggen staan deze 3 krachtige woorden vermeld. Waar komt nu eigenlijk de naam Alpon Parket vandaan? De naam Alpon is ooit bedacht door de oprichters en het is een samenvoeging van de namen van de oprichters in 1954. Wel is ervoor gekozen om de naam intact te laten.

Meer dan alleen parket

Op dit moment dekt de naam Alpon Parket niet helemaal de lading, want wij verkopen niet alleen parket, maar ook laminaat, PVC en Kurkvloeren. Kortom een veel breder assortiment dan de naam omschrijft. De werkzaamheden zijn heel divers: van complete renovaties tot het onderhoud van de vloeren.

Regelmatig krijgen Arthur en Jan als blijk van waardering een bloemetje of gebak. Dat verveelt nooit. Deze taart kwam een klant brengen omdat ze zo blij was met haar plankenvloer. Bedankt voor het hele team van Alpon Parket (foto taart)

Persoonlijk contact

De drive in het ondernemerschap van Arthur is vooral het persoonlijke contact met de klanten. Het begeleiden van de klant in de winkel, maar ook de bezoeken aan huis is hun dagelijkse werk. Dit kan ook omdat Alpon Parket met een klein team werkt, korte lijnen heeft en daardoor veel aandacht besteedt aan de klant.

80 % van hun klanten zijn particulieren in en rondom Dordrecht. De overige 20 % wordt er gewerkt in projecten. Een leuk project wat we onlangs hebben gelegd is Schoenenzaak van den Assem in Rotterdam, maar ook Kledingzaak Voorwinden in ‘s Gravendeel. Het bekende Theater Kunstmin wordt door Alpon Parket onderhouden en zij hebben daar ooit ook de vloer gelegd.

Arthur is ook actief op facebook en hebben een eigen Fanpage:www.facebook.com/alponparket. Alpon Parket houdt zijn bestaande klanten graag op de hoogte en dat doen zij via de winkel en website. Maar sinds kort ook via een nieuwsbrief en facebook.

Arthur zit sinds vorig jaar in het bestuur van ParketGroep en zij ervaren de ParketGroep als een positieve groep. Het delen van kennis en samenwerken met collega bedrijven zorgt ervoor dat zij de mooiste vloeren in de winkel hebben staan.

Ons specialisme is het leggen en adviseren van vloeren op vloerverwarming.