Kinneging Parket Heemskerk

Kinneging Parket Heemskerk 0251 - 233 662 Verstuur e-mail Bezoek website Kijk bij ons binnen

Kinneging Parket Heemskerk

Maerelaan 15D
1961 KA HEEMSKERK

0251 - 233 662
nol.kinneging@planet.nl
http://www.kinnegingparket.nl/

Openingstijden

Direct contact

Neem direct contact op met Kinneging Parket Heemskerk.

Verstuur »
* verplichte velden

Kinneging Parket Heemskerk

Kinneging Parket is een gespecialiseerd parketvloerenbedrijf uit Heemskerk, en bestaat sinds 1961. Wij zijn met ons bedrijf begonnen in de Jordaan te Amsterdam. In 1969 zijn we met de zaak naar Heemskerk verhuisd.

Het bedrijf heeft 5 vennoten en werkt in totaal met 9 personen. Wij hebben dus zelden vloerleggers buiten ons bedrijf nodig. Al het eigen werk wordt met onze eigen gespecialiseerde mensen uitgevoerd.

Ons werkterrein ligt op particulier gebied voornamelijk binnen de regio/driehoek Amsterdam, Alkmaar, Haarlemmermeer. Wij zijn aangesloten bij een branchevereniging, Vereniging van Parketvloeren Leveranciers, kort gezegd de VPL. Kinneging is ook lid van de UIC. Deze heeft vooral bekendheid in de regio Kennemerland-zuid. Als u particulier lid bent, krijgt u een korting bij aanschaf van een van onze producten.

Meer dan alleen parket

Op dit moment dekt de naam Kinneging Parket niet helemaal de lading, want wij verkopen niet alleen parket, maar ook laminaat, pvc- en Kurkvloeren. Kortom een veel breder assortiment dan de naam omschrijft. De werkzaamheden zijn heel divers: van complete renovaties tot het onderhoud van de vloeren. Naast de vloeren voor particulieren hebben wij projectmatig ook veel te bieden. Bijvoorbeeld het renoveren van houten sportvloeren. In eigen beheer worden deze vloeren schoongeschuurd, voorzien van de benodigde sportlakken (internationale normen) en speelveldbelijning. Of het aanleggen van houten vloeren in theaters. De stadsschouwburg in Tilburg is hier een mooi voorbeeld van. Na intensief overleg, advies met alle betrokken partijen, hebben wij hier in de zomer van 2015 de toneelvloer compleet vernieuwd.

Kinneging staat voor kwaliteit, vakmanschap en optimale service.

Arnold Kinneging