Frieslandparket Heerenveen

"Altijd proberen het werk goed te doen, afspraken nakomen en op tijd komen zijn belangrijk !"

Frieslandparket Heerenveen 0513 - 626 507 Verstuur e-mail Bezoek website Kijk bij ons binnen

Frieslandparket Heerenveen

Pompmakker 7
8447 GJ Heerenveen

0513 - 626 507
info@frieslandparket.nl
http://www.frieslandparket.nl/

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 09.30 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Direct contact

Neem direct contact op met Frieslandparket Heerenveen.

Verstuur »
* verplichte velden

Frieslandparket Heerenveen

Friesland Parket: parketvloeren op basis van traditioneel vakmanschap

Lammert Atsma vindt het belangrijk dat bij Frieslandparket iedere klant, particulier of bedrijf, in de watten wordt gelegd. Zo worden ook vaak extra dingen voor de klant geregeld. Bijvoorbeeld het verplaatsen van de meubels of het afvoeren van de oude vloer bij renovatie of schade. Niets is te gek om de klant te helpen bij het realiseren van de droomvloer.

Vakmanschap

De kennis over (houten) vloeren en het vakmanschap van het Friesland Parket team zijn een garantie voor een unieke vloer voor iedere consument. Elke klant wordt uitgebreid geadviseerd over de voor- en nadelen van elke vloer en samen met de klant wordt de mooiste vloer voor het eigen interieur uitgezocht. En natuurlijk zorgen de vakmensen van Friesland Parket ervoor dat deze vloer ook perfect gelegd wordt.

Vloerverwarming

De laatste jaren is er steeds meer vraag naar vloeren in combinatie met vloerverwarming. Ook hiervoor wordt een uitgebreid assortiment geboden en er zijn tegenwoordig ook diverse houten vloeren die goed toepasbaar zijn. Belangrijk hierbij is dat de ondervloer goed egaal wordt gemaakt en dat is een service die ook aan de klanten wordt geboden.

Nieuwe showroom

De laatste jaren is het assortiment vloeren sterk toegenomen. Naast houten vloeren wordt er nu ook een breed assortiment lamelparket, laminaat en pvc vloeren aangeboden. Om de consument goed te blijven adviseren is Friesland Parket in oktober 2016 verhuisd naar een prachtige nieuwe showroom in Heerenveen.

Hier kunnen klanten rustig rondkijken in de ruime showroom. En als er behoefte is, dan kunnen de adviseurs helpen met alle mogelijke vragen die er zijn en een volledig vloeradvies geven.

Vakantiewoningen

Omdat Frieslandparket een begrip is in het Noorden komen er zelfs klanten van de Waddeneilanden naar Heerenveen om een vloer uit te zoeken. Er worden dan ook regelmatig vloeren gelegd in vakantiewoningen.

Kom gewoon langs in onze nieuwe showroom om dit zelf te ervaren. Wij zijn er voor u.

Lammert Atsma