Jim Bouwmeester Vloeren Lelystad

"Jim Bouwmeester: Kan niet bestaat niet!!"

Jim Bouwmeester Vloeren Lelystad 0320 - 221 869 Verstuur e-mail Bezoek website Kijk bij ons binnen

Jim Bouwmeester Vloeren Lelystad

Noordersluisweg 19F
8243 PR Lelystad

0320 - 221 869
info@jimbouwmeestervloeren.nl
http://jimbouwmeestervloeren.nl/

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur

Direct contact

Neem direct contact op met Jim Bouwmeester Vloeren Lelystad.

Verstuur »
* verplichte velden

Jim Bouwmeester Vloeren Lelystad

Jim Bouwmeester Vloeren kenmerkt zich, vanaf de oprichting in 1968, door de enorme kennis over houten vloeren en uniek vakmanschap.

 

Passie voor houten vloeren

Jim’s passie voor hout en vloeren is met de jaren gegroeid. Jim was 16 toen hij in het bedrijf van zijn vader kwam te werken. En nu, bijna 50 jaar na de oprichting, werkt Jim nog steeds vol enthousiasme vanuit de ruim opgezette en unieke showroom in Lelystad.

Leggen, verkopen en plaatsen van houten vloeren en wandbekleding is het specialisme van Jim Bouwmeester Vloeren. De enorme kennis binnen het vakgebied, het bijzondere vakmanschap en de zorg die voor, tijdens en na de realisatie wordt versterkt zijn kenmerkend voor het bedrijf en het gedreven team.

Bij het advies wordt er altijd gedacht aan de kwaliteit en functionaliteit, maar daarnaast ook aan de wensen van de opdrachtgevers.

Advies

Door dagelijks met houten vloeren te werken, leer je het materiaal te waarderen en mooi te vinden. Net als de mens is hout een product uit de natuur en heeft elke soort zijn eigen karakter. Met onze ervaring en eigen kijk kunnen wij de klant steeds beter adviseren. Dat maakt dit vak ook bijzonder. Met goed luisteren en gehoor geven aan de wensen van de klant raak je steeds meer betrokken bij het project. Tegenwoordig wordt Jim zelfs gevraagd om regelmatig interieuradvies te geven.

Klantenkring

Onze kracht zit in de kwaliteit, de uitvoering, de nazorg en de service. Wij lopen net even een stapje harder dan de rest en dat wordt gelukkig beloond.

Door de jaren heen heeft Jim Bouwmeester Vloeren een indrukwekkende klantenkring opgebouwd in Nederland en daar buiten. Onder andere particulieren, architecten en projectontwikkelaars zijn liefhebbers van zijn werk. De veelzijdige ondernemer is uitgegroeid tot een spraakmakend en gepassioneerde vakman.

Kom het zelf beleven in onze sfeervolle showroom in Lelystad.

 

Jim Bouwmeester