Neerlandia Houten Vloeren

"Ambachtelijke kijk op parket"

Neerlandia Houten Vloeren 024 - 323 31 11 Verstuur e-mail Bezoek website Kijk bij ons binnen

Neerlandia Houten Vloeren

Postweg 125
6523 KW Nijmegen

024 - 323 31 11
info@neerlandia-houtenvloeren.nl
http://www.neerlandia-houtenvloeren.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Afspraak maken buiten deze tijden is mogelijk

Direct contact

Neem direct contact op met Neerlandia Houten Vloeren.

Verstuur »
* verplichte velden

Neerlandia Houten Vloeren

Harry van der Zanden is begin jaren 90 in het parket begonnen op de werkvloer. Eerst heeft hij veel voor andere winkels gewerkt en later is hij met iemand samen een winkel begonnen in Leiden. Harry is meubelmaker en heeft exclusieve meubels gemaakt. Later is hij verhuisd naar Nijmegen en daar het bedrijf Neerlandia houten vloeren overgenomen in 2001. Jelle, zijn zoon, is gediplomeerd parketteur en legt samen met nog twee allround parketteurs de vloeren voor Neerlandia houten vloeren. Zijn vrouw Els verzorgt de administratieve afhandeling en springt soms bij in de showroom.

Hout is de rode draad

Harry heeft een connectie met alles wat met hout te maken heeft, van meubels maken tot het leggen van parketvloeren. Persoonlijke begeleiding in de aankoop van de vloer door zijn klanten staat hoog in het vaandel. Alle afspraken lopen via Harry, van verkoop tot inmeten bij de klanten thuis. Alle details zijn van belang. ”Ik sta voor 100% achter mijn producten. Ook als het fout gaat sta ik klaar voor de klant”, aldus Harry. “Er kan wel eens iets niet naar wens uitgevoerd zijn, maar dan zorgen wij voor de oplossing.”

Mooie projecten

“Wij zijn een begrip in Nijmegen en omgeving. Trots zijn wij op de vloeren die we gelegd hebben in het concertgebouw De Vereeniging.” Het concertgebouw beschikt over de beste akoestiek van Nederland. De akoestiek werd getest in combinatie met de houten vloeren. Alles werd getest en gecontroleerd om het goede geluid te behouden. Hier hebben zij meer dan 1000 m² gerenoveerd en nieuw gelegd. Een ander project is Kasteel Heyendaal. Hier hebben de parketteurs bestaande vloeren gerenoveerd en nieuwe patroonvloeren geplaatst. Zij moesten deze patronen exact namaken. Vlechtpatronen in de band en molenwiek patronen met vlakverdelingen in verschillende houtsoorten.

Sterk in tapisvloeren

Neerlandia Houten Vloeren is sterk in tapisvloeren Deze vakkennis van hout passen zij ook perfect toe bij het leveren en plaatsen van lamel parket en samengestelde planken. Zo laten zij met hun passie voor hout een blijvende indruk achter in uw woning of bedrijfspand.