Houten Vloeren Paleis Soest

Wij blijven bezig met dingen die we leuk vinden

Houten Vloeren Paleis Soest 035 - 656 40 24 Verstuur e-mail Bezoek website Kijk bij ons binnen

Houten Vloeren Paleis Soest

Koningsweg 22
3762 EC Soest

035 - 656 40 24
info@houtenvloerenpaleis.nl
http://houtenvloerenpaleis.nl/

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 10.00 – 16.00 uur
Vrijdagavond op afspraak
Maandag gesloten

Direct contact

Neem direct contact op met Houten Vloeren Paleis Soest.

Verstuur »
* verplichte velden

Houten Vloeren Paleis Soest

In 2000 begon onze moeder de winkel vanuit huis. Het huis gelegen in de bossen van Soest heette ‘het Paleis’. Zo kwam de naam ‘Houten Vloeren Paleis' tot stand.

Het bedrijf groeide en de locatie in het bos was niet langer geschikt om als showroom te gebruiken. In 2007 zijn we verhuisd naar het koningspark in Soest. Een mooie zichtlocatie met een showroom van 300 m2 aan de doorgaande weg. Op 1 maart 2017 zijn de twee oudste zonen Jim en Mike eigenaar geworden  van Houten Vloeren Paleis en willen verder groeien . Dat betekende dat de locatie wat krap was en is het bedrijf verhuist naar een nieuwe locatie (500 m verderop). Een showroom van 600 m2 in de Ambachtshal.

Grote showroom

Door deze verhuizing kunnen we de visgraat vloeren, patroonvloeren, houten vloeren , laminaat en PVC vloeren op grote oppervlaktes laten zien. De Ambachtshal is een oude drukkerij en er zitten nog andere ambachtelijke ondernemers in het pand. De winkel is ook een soort “Meet en Greet”. Gewoon lekker een kopje koffie drinken en even het gesprek aangaan met andere ondernemers. Zo komt de winkel meer tot leven. Vloeren kopen kun je overal. Wij willen ons onderscheiden door het mensen echt naar hun zin te maken. Een goed gevoel geven.

Vernieuwing

Mike en Jim lopen nu al een paar jaar mee in de zaak en hebben aanvullende talenten waardoor ze een goed team vormen. 

Vernieuwing is een item waar Jim zich erg mee bezig houdt. De winkel is heel goed vindbaar op internet, volop actief op social media. De tijden zijn veranderd. Klanten komen al goed voorgelicht de winkel in. Het gaat vaak om gunnen. Mensen moeten een goed gevoel bij je hebben.

De klant bepaalt waar zij de vloer kopen, niet wij.

Mike is vooral bezig met de verkoop en de showroom. Hij adviseert de klanten en gaat bij ze thuis inmeten.

Advies en nieuwe kleuren

Jim houdt ervan om nieuwe kleuren te ontwikkelen. Hij maakt zelf kleuren voor op de vloeren. Hij geeft naast adviezen over vloeren ook advies over zaken als interieur, kleurgebruik of een complete verbouwing.

Creatief in het bedenken van oplossing

Mike en Jim zijn creatief in het bedenken van oplossingen. Laatst moesten zij samen een vloer naar 4 hoog brengen, maar toen ze aankwamen was er geen lift. Toen hebben ze een aantal mensen gevraagd en op iedere etage een mannetje neergezet en zo de vloer doorgegeven in het trappenhuis.