KIES Parket Ter Aar

"Het belangrijkste : Eerlijkheid en kwaliteit"

KIES Parket Ter Aar 0172 - 607 096 Verstuur e-mail Bezoek website Kijk bij ons binnen

KIES Parket Ter Aar

Stobbeweg 2
2461 EX Ter Aar

0172 - 607 096
info@kies-parket.nl
http://kies-parket.nl/

Openingstijden

Woensdag t/m zaterdag van
10:00 tot 17:00
(overige tijden en \'s avonds op afspraak)

Direct contact

Neem direct contact op met KIES Parket Ter Aar.

Verstuur »
* verplichte velden

KIES Parket Ter Aar

Na 16 jaar als vertegenwoordiger te hebben gewerkt voor een groothandel in vloeren en Bruynzeel vloeren heeft Kees in 2006 de stap genomen om voor zichzelf te gaan beginnen. Vanaf dag 1 tot nu helemaal naar zijn zin. Over de naam heeft hij niet lang nagedacht. Zijn idee was om bij de start een grote advertentie in de krant te zetten en de klanten toe te spreken met de tekst: “Kies Parket!".

In Ter Aar en omgeving zijn nauwelijks soortgelijke bedrijven te vinden. Waarom zit je op het industrieterrein en niet in de winkelstraat? “ Het is belangrijk om een vloer goed te kunnen beoordelen op een groot monsterbord, daar heb je ruimte voor nodig. Op die manier kun je uiteindelijk de juiste keuze maken”. De showroom is nu 300 m2 groot en dat is perfect.

Het belangrijkste..

Eerlijkheid en kwaliteit staan bij Kees bovenaan. “Mijn beperking als ondernemer is dat ik alles zelf wil doen, dus ben ik bij iedere vloer die wij leggen er zelf bij. Wel laat ik mij ondersteunen door 3 vaste medewerkers bij het plaatsen van de vloeren".

Klanten komen vaak via-via

Bij iedere klant moet het werk zo goed worden uitgevoerd dat zij reclame voor mij maken. Op deze manier heb ik de laatste jaren veel werk en iedere week komen daar nieuwe klanten bij. Mensen komen overal vandaan en vinden het de moeite waard om te komen. De olievlek breidt zich steeds verder uit. Dit is voor mij de beste manier van reclame maken.

Showroom veel op afspraak

Omdat Kees veel op de werkvloer te vinden is werkt hij veel op afspraak. Op vrijdag is ook zijn vrouw vaak in de showroom te vinden . “ Afspraken die ik maak met de klanten kunnen altijd op het tijdstip dat hun het beste uitkomt, ‘s-avonds of overdag geen enkel probleem”

Kees de Haan