Biggelaar Parket Veghel

"Biggelaar parket: Thuis op elke vloer!"

Biggelaar Parket Veghel 0413 - 363 497 Verstuur e-mail Bezoek website Kijk bij ons binnen

Biggelaar Parket Veghel

Rembrandtlaan 1
5462 CJ Veghel

0413 - 363 497
info@biggelaar-parket.nl
http://www.biggelaar-parket.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur

Direct contact

Neem direct contact op met Biggelaar Parket Veghel.

Verstuur »
* verplichte velden

Biggelaar Parket Veghel

Ruim vijftig jaar geleden zijn de twee vaders van de huidige eigenaren de parketzaak begonnen. Plankjes achterop de fiets en de boer op! Marc van den Biggelaar (op de foto ) en zijn neef Theo namen het stokje over en vullen elkaar prima aan. De derde generatie in de persoon van Tom van den Biggelaar staat al te trappelen en zorgt voor de frisse wind.

Gedreven familiebedrijf

Als klant voel je meteen de gedrevenheid van Marc. Met handen en voeten vertelt hij welke mogelijkheden er zijn in dit familiebedrijf. Ervaring, betrokkenheid en eigentijdse inzichten komen overal tot uiting.  Zowel Marc als Theo en nu ook Tom hebben de kneepjes van het vak op de vloer geleerd. Achter de eigentijdse, pas vernieuwde showroom worden vloeren nu naar wens gerookt, gekleurd en behandeld. Helemaal afgestemd op de persoonlijke wens van de klanten. Trots toont Marc het scala aan mogelijkheden die dankzij jarenlange inkoopcontacten en eigen productie een nette prijs kennen.

Ambacht naast trends

Ambachtelijke vloeren in talloze patronen nemen een belangrijke plaats in binnen het assortiment. Vol enthousiasme vertelt Marc over banden en biezen. Rondingen, visgraten en patronen worden met veel liefde voor het vak beschreven. Ook de trends op het gebied van kleuren, laminaat en PVC worden niet vergeten.

Maximale service

Biggelaar Parket heeft een goede naam opgebouwd en klanten van heinde en verre hebben hun weg gevonden naar Veghel. Het meest bijzondere was toch wel de vloer die ze mochten leggen in Moskou in een bankgebouw van de ABN. Ook de leggers willen trots zijn op elke vloer en de klanten zorgen voor de beste referenties. Biggelaar Parket is 6 dagen per week open, van maandag t/m zaterdag en ook ’s avonds is men op afspraak welkom.