Naturo Vloeren Zutphen

"Naturo, vloeren en alles wat daarbij hoort!"

Naturo Vloeren Zutphen 0575 - 518 442 Verstuur e-mail Bezoek website

Naturo Vloeren Zutphen

Gelderhorst 1c
7207 BH Zutphen

0575 - 518 442
info@naturozutphen.nl
http://www.naturozutphen.nl

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m donderdag 10.00 - 17.30 uur
Vrijdag 10.00 - 20.00 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur

Direct contact

Neem direct contact op met Naturo Vloeren Zutphen.

Verstuur »
* verplichte velden

Naturo Vloeren Zutphen

Sinds 1997 wordt Naturo Vloeren Zutphen gerund door de familie Kiefte: Gon, Roel en hun zoon Sjoerd Kiefte. Eerst in de binnenstad aan de Polsbroekpassage en sinds 2008 in de veel ruimere showroom aan de Gelderhorst 1c in Zutphen. In de showroom treft u een ruim assortiment aan houten vloeren, traditioneel parket, bamboe, kurk, traprenovatie, PVC en laminaat. 

Familiebedrijf 

Naturo Vloeren Zutphen is een familiebedrijf. In de showroom wordt u geadviseerd door Gon Kiefte of haar schoondochter Annemieke, de buitendienst is in handen van Sjoerd en een vast team van professionele leggers. Persoonlijke aandacht, begeleiding en eerlijk advies zijn belangrijke waarden binnen het bedrijf. Bovendien wordt er gewerkt volgens de nieuwste technieken en wordt er gewerkt met producten die voldoen aan de VOS-norm. 

Samenwerken en mensen kennen 

Bij Naturo Vloeren Zutphen draait het om mensen kennen en samenwerkingen aangaan. Samenwerking met andere specialistische bedrijven zijn belangrijk. Zo wordt er samengewerkt met diverse schilders- en aannemingsbedrijven, maar bijvoorbeeld ook met een vloerverwarmingsbedrijf en een facilitair dienstverlener. Op deze manier bent u er zeker van dat de montage van uw nieuwe vloer vlekkeloos verloopt. 

Ontzorgen 

Ontzorgen houdt in dat er een verhuizer wordt geregeld om uw huis leeg te ruimen, dat oude vloeren worden verwijderd, dat uw vloer wordt geëgaliseerd en natuurlijk dat uw vloer strak wordt gelegd en afgewerkt. 

Renovatie en schadeherstel 

Uw vloer schuren en kleuren? Ook kunt u bij Naturo Vloeren Zutphen terecht voor renovatie van uw vloer. Bovendien is het bedrijf een erkend schadeherstelbedrijf en CBW-erkend zodat u zeker weet dat u kiest voor hoge kwaliteit en uitstekende aftersale service. 

Kampioen parketleggen 

Sjoerd is Nederlands kampioen parketleggen. In 2009 won hij de wedstrijd en dat was heel speciaal, hij deed toen voor de eerste keer mee en werd gelijk kampioen. Dat heeft heel veel impact op de winkel gehad, want mensen wilden graag een vloer bij Naturo Vloeren kopen en vroegen dan specifiek of ‘de kampioen’ de vloer dan wel zou komen leggen.  

 

Naturo Vloeren Zutphen is te vinden op Facebook waar zij regelmatig een mooie vloer laten zien.